Για τον Θεοδόση Γεωργιάδη, έναν από τους κορυφαίους food photographers στην Ελλάδα, κάθε φωτογράφιση με θέμα την εστίαση είναι πάντα μια νέα πρόκληση για δημιουργία.

 

Εξαιρετικός γνώστης της μαγειρικής και ο ίδιος, γνωρίζει καλύτερα τον τρόπο φωτογράφισης που μπορεί να μετατρέψει ένα κοινό πιάτο σε «έργο τέχνης». Μεγάλες εταιρείες όπως Coca Cola Italy, Lidl, Aldi, Americana foods (Saudi Arabia), Pats Select (USA) Σκλαβενίτης και η Μασούτης, διέκριναν σε αυτόν την ξεχωριστή οπτική του και του εμπιστεύτηκαν τις νέες τους συσκευασίες, αφίσες, έντυπα και λοιπό προωθητικό υλικό. Οι συνεργασίες του με εταιρείες όπως η Estia, Savikos, Ble, Τodaylicious, Paliria, Ioniki, Κωσταρέλλος αποτυπώνουν με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο λαχταριστές εικόνες φαγητού και ποτού που δημιουργεί στο εξειδικευμένο studio food photography που διαθέτει.

 

Μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση με επαγγελματικά μηχανήματα εστίασης, ειδικά φωτογραφικά πλατό, φόντα, σκεύη μαγειρέματος και σερβιρίσματος, τα οποία μαζί με το ανεξάντλητο ταλέντο του Θεοδόση είναι τα μυστικά για την επιτυχημένη αποτύπωση και προβολή και του δικού σας προϊόντος.

 

Η δουλειά του επιλέγη να μπεί μέσα στις έκδοση του Lürzers Archive 200 Best Photographers Worldwide 2016-2017 και 2020-2021.

 

Πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία όπου σε συνεργασία με την McCann Italia φωτογράφησε την νέα καμπάνια της Coca Cola Italy.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης